„Jasal“ d.o.o. teži izgradnji savremene kompanije, osposobljene za ostvarivanje visoko postavljenih ciljeva u proizvodnji i prodaji na području Bosne i Hercegovine i regiona. Naš cilj je ostati prepoznatljivi po kvalitetu, inovativnom i širokom asortimanu proizvoda i hand made proizvodnji temeljenoj na tradicionalnim recepturama.

Upravo iz ovih razloga, kako bi dobio potvrdu kvalitete svojih proizvoda i ispunio očekivanja svih svojih klijenata, Jasal d.o.o. uspješno je implementirao certifikaciju sistema upravljanja zdravstvenom ispravnošću prehrambenih proizvoda zasnovanom na principima HACCP-a (Hazard Analysis & Critical Control Points) kao i ISO 9001:2015 međunarodni standard za sistem upravljanja kvalitetom u proizvodnji i preradi ljekovitog bilja, meda, pekmeza, biljnih kapi, ulja i proizvodnji prirodne kozmetike.

Princip politike kvalitete i sigurnosti doprinosi proizvodnji visoko kvalitetnih preparata kao rezultat rada svih zaposlenika. Glavni oslonac našeg uspjeha je stručno usavršavanje kadrova i uvođenje novih tehnologija u procese proizvodnje i poslovanja.

Na ovaj način obezbjeđujemo neprekidno ispunjavanje zahtjeva, očekivanja i potreba kupaca, kao i zahtjeva društva u pogledu zaštite životne sredine.