Productsct Description/Opis proizvoda

Sastav: vodeno-etanolni (70% voda, 30% etanol) ekstrakti bijelog šljeza, crnog šljeza, plućnjaka, podbjela, lista masline, majčine dušice, bokvice, komorač ploda, korijena đumbira.

Djelovanje: Biljni elixir za pluća doprinosi zaštiti organizma od virusnih infekcija i čišćenju bronhija od toksina i nikotina. Pomaže razlaganje i izbacivanje sluzi iz pluća, potiče regeneraciju sluznice disajnih puteva, ublažava nadražaj kašlja. Korisno djelovanje pokazuje kod ublažavanja simptoma alergija. Osim što čisti i regeneriše respiratorni sistem, doprinosi osiguravanju dovoljnog dotoka kisika u pluća i jačanju otpornosti dišnog trakta na infekcije.

Preporuka: Plućni elixir kao dodatak prehrani se preporučuje preventivno uzimati svako tri mjeseca kao detoksikacija respiratornog trakta od toksina iz okoline.

Upotreba: Uzimati po 30 kapi sa malo vode, soka ili čaja tri puta dnevno poslije jela.

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece! Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, bez prethodne konsultacije sa doktorom! Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na navedeni biljni ekstrakt. Prisustvo taloga (primjesa estrahovane biljke) ne utječe negativno na kvalitetu proizvoda!

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu u zatvorenoj ambalaži na sobnoj temperaturi. Proizvod ne sadrži dodate konzervanse, zaslađivače i bojila. Bez dodatih aroma!

Rok trajanja: 24 mjeseca od datuma proizvodnje

Datum proizvodnje: otisnut na unutrašnjoj strani kutije

Neto količina: 100 ml

Barcod 3872770003690