Productsct Description/Opis proizvoda

Sastav: Vodeno-etanolni ekstrakt kore frangule (Frangulae cortex), korijen iđirota (Calami rhizoma), lista artičoke (Cynarae folium), lista sene (Casia senna), sjeme komorača (Foeniculum vulgare), kukuruzne svile (Zea Mays), lista breze (Betulae pendula folium), ploda šipurka (Cynosbati fructus), preslice herba (Equiseti herba), list zelenog čaja (Camellia sinensis).

 

Djelovanje: Biljne kapi doprinose:

  • regulaciji tjelesne težine
  • boljem radu crijeva
  • regulaciji probave
  • izbacivanju viška tečnosti iz organizma
  • stvaranju osjećaja sitosti i smanjuju apetit

Način upotrebe: Uzeti 30 kapi sa malo vode ili čaja i konzumirati tri puta dnevno prije obroka. Preporučuje se korištenje kapi u periodu od 3-6 mjeseci, sa pauzom od 15 dana nakon svaka 2 mjeseca korištenja. Kapi se mogu koristiti i preventivno 1-2 puta dnevno po 20 kapi.

 

Napomena: Prije upotrebe proizvod dobro promućkati! Promjena u intenzitetu boje, mirisa i pojava taloga ne utječu negativno na kvalitetu proizvoda! Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti! Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama i mlađima od 12 godina bez prethodne konsultacije sa doktorom! Proizvod je za oralnu upotrebu!

Čuvati izvan dohvata djece!

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren u originalnom pakovanju, zaštićen od svjetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

 

Datum proizvodnje:

Rok trajanja: 24 mjeseca, od datuma proizvodnje

Neto količina: 30 mL

Barcode 3872770000194