Productsct Description/Opis proizvoda

CVJETNI KOKTEL MINERALA I VITAMINA

Sastav: Cvijetni pelud sadrži svaki od 22 elementa u čovjekovom tijelu, esencijalne aminokiseline, kompletnu paletu proteina, vitamine A, B kompleks, C, D, E, K i rutin, 28 minerala i mikro elemenata: barijum, bor, kalcij, bakar, željezo, magnezij, fosfor, selen, jod, mangan, kalij, kalcij, cink i drugih od 59 elemenata u tragovima, enzime i koenzime potrebne za dobru probavu, pelud je 15% prirodni lecitin.
Djelovanje: Medicinsko čudo koje se preporučuje za jačanje imunološkog sistema kod djece i odraslih, povečava fizičku kondiciju, koristi se za anemiju, hormonski poremećaj štitne žlijezde, čišćenja jetre i bubrega, čir na želucu i dvanaesniku, moždanog udara, Angine pectoris, oporavka nakon zračenja i hemoterapije, psihičke napetosti, .
Upotreba: Preporučena dnevna doza za odrasle je 3 do 4 kašike, a djeca koriste pola te količine. Polenov prah možete konzumirati samostalno ili sa tečnošću prije jela, jer ima jaku celuloznu ovojnicu. Preporučujemo da ga prije konzumiranja namočite u vodu, mlijeko ili čaj barem 30 minuta ili sameljete u prah.
Napomena: Ne preporučuje se konzumiranje proizvoda licima preosjetljivim na cvjetni prah. Promjena boje, mirisa, pojava taloga ne utječe na kvalitet proizvoda.
Način čuvanja: Čuvati ga na suhom, hladnom i tamnom mjestu po mogućnosti u hermetički zatvorenoj ambalaži.
Najbolje upotrijebiti: 12 mjeseci, od datuma proizvodnje.

Datum proizvodnje: Otisnut na kutiji.

Količina: 110 gr