Productsct Description/Opis proizvoda

ŠAMPON SA BIJELIM LUKOM
 za sjajnu i zdravu kosu koja ne opada

Sastav: Ekstrakt ljekovitog bilja koprive, bijeli luk (Allium sativum) u kombinaciji sa maslinovim uljem, et. ulje lavande.
Djelovanje: Iako ga često koristimo, zaboravljamo da je bijeli luk ne samo savršena začinska biljka, već i prava riznica zdravlja. Milenijumima je korišten u različitim kulturama kao djelotvoran prirodni lijek za različite bolesti. Ovo sredstvo možda neće dobiti nagradu za dobar miris, ali je vrlo učinkovito. Koristi se za jačanje kose, spriječava opadanje i pojavu svraba i peruti. Djeluje regenerativno kod svih vrsta alopecija. Proizvodi koji imaju za cilj spriječavanje opadanja kose, zapravo djeluju stimulativno na rast, naročito zbog kombinacije sastojaka kopriva, bijeli luk i lavanda, koji jačaju korijen i stimulišu cirkulaciju.
Upotreba: Prije upotrebe bocu protresti. Šampon utrljati i dobro izmasirati tjeme glave. Nakon toga isprati i ponoviti postupak, ostaviti da djeluje 2-3 minute, te ponovo isprati. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu jer u sebi ne sadrži štetne hemijske agense.
Napomena: Promjena boje, mirisa, pojava taloga ne utječe na kvalitet proizvoda.
Način čuvanja: Držati zatvoreno na suhom mjestu i sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece.

Najbolje upotrijebiti: 24 mjeseca, od datuma proizvodnje.

Datum proizvodnje: Otisnut na kutiji.

Količina: 125 ml